У Пхенчхані завершилася Олімпіада-2018: яскраві фото та відео церемонії закриття
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Пхенчхані завершилася Олімпіада-2018: яскраві фото та відео церемонії закриття

У Пхенчхані завершилася Олімпіада-2018: яскраві фото та відео церемонії закриття
Джерело:  online.ua

У неділю, 25 лютого, в Пхенчхані відбулася урочиста церемонія закриття Олімпіади-2018. На головній арені південнокорейського міста, де проходили Зимові Олімпійські ігри, зібралося понад 35 тисяч осіб, які прийшли в захват від грандіозного шоу, присвяченого завершенню змагань.

Яскраві фото і відео з церемонії закриття Олімпіади-2018 були опубліковані в соцмережах, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Олімпіада-2018: остаточні результати змагань

Відкрила церемонію закриття Олімпіади-2018 демонстрація олімпійських кілець і салют. Після цього почався парад атлетів, в ході якого на арену вийшли всі спортсмени, що брали участь в Іграх.

Українську збірну на закритті Олімпіади в Пхенчхані очолив Олександр Абраменко, який став чемпіоном з лижної акробатики. Він ніс український прапор.

Після параду спортсменів організатори показали яскраве шоу дронів, які світяться, аналогічне тому, яке було влаштовано на відкритті Олімпіади-2018. Вони створили у повітрі безліч красивих фігур, серед яких були символи Олімпійських ігор.

Після цього на стадіоні стартувало яскраве шоу з танцями і спецефектами, яке завершила головна процедура урочистої церемонії - передача Олімпійського прапора. Його вручили меру Пекіна, де в 2022 році буде проходити наступна Олімпіада.

Завершилася церемонія гасінням олімпійського вогню. Потім на стадіоні розпочалася святкова дискотека зі святковим салютом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше н а Олімпіаді-2018 було визначено абсолютного рекордсмена в історії Ігор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?