Російські зірки дали концерт в окупованому Донецьку: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російські зірки дали концерт в окупованому Донецьку: опубліковано відео

Російські зірки дали концерт в окупованому Донецьку: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російські артисти, Олександр Буйнов та Денис Майданов, 24 лютого дали концерт в окупованому Донецьку. Співаки привітали окупантів і бойовиків з Днем захисника вітчизни, який святкується в Росії 23 лютого.

Фото і відео з концерту Буйнова та Майданова в "ДНР" були опубліковані на підконтрольних бойовикам ресурсах, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Вже навіть не Кобзон: бойовики ДНР кличуть до себе "несвіжих" російських зірок

Повідомляється, що концерт Буйнова та Майданова в Донецьку відвідали близько тисячі чоловік, серед яких були присутні "офіційні особи ДНР". Виступ російських зірок тривав близько двох годин, протягом яких вони виконали кілька десятків пісень.

Нагадаємо, Денис Майданов відомий своєю проросійських позицією. З 2018 року він є довіреною особою Путіна. Майданов не раз виступав на Донбасі і в Криму, за що йому заборонений в'їзд на територію України.

Олександр Буйнов теж не вперше виступив в окупованому Донецьку. Зокрема, тут він давав свій концерт в травні 2017 року, за що був включений в базу "Миротворця".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кобзону в окупованому Донецьку подарували викувані з снарядів троянди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?