Гройсман виступив з різкою заявою про ціни на газ в Україні
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман виступив з різкою заявою про ціни на газ в Україні

Гройсман виступив з різкою заявою про ціни на газ в Україні

Всі ті політики, які обіцяють українцям в 2-5 разів знизити ціни на газ, є фокусниками, так як можливості змінити тарифи на блакитне паливо немає.

З такою заявою виступив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман перед послами іноземних держав, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Читайте також: Підвищення цін на газ: МВФ висунув Україні нову умову

Гройсман закликав не слухати всіх тих, хто обіцяє знайти спосіб знизити ціну на газ в Україні. Таких популістів він назвав "заразою на тілі держави", яка вбиває "імунітет" країни.

"Популісти говорять про те, що в Україні ціну газу можна знизити в два, три або п'ять разів. Скажіть, будь ласка, чи є тут ті, хто знають, як це зробити? Ні ... Ніхто не знає, як це зробити, але популісти кажуть , що вони можуть це зробити. Так вони не популісти - вони фокусники! ", - заявив Гройсман.

Слід зазначити, що раніше голова українського уряду обіцяв не підвищувати ціни на газ в Україні в поточному опалювальному сезоні, незважаючи на вимоги МВФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Гройсман виступив з важливою заявою щодо підвищення цін на газ в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?