Фігурантку секс-скандалу з олігархами РФ затримали в Таїланді: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Фігурантку секс-скандалу з олігархами РФ затримали в Таїланді: з'явилося відео

Фігурантку секс-скандалу з олігархами РФ затримали в Таїланді: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російська блогер Настя Рибка, яка стала фігуранткою гучного секс-скандалу за участю російських олігархів, була затримана в Таїланді. Дівчину, яка звинуватила Олега Дерипаску в груповому згвалтуванні, заарештували за незаконні секс-тренінги в курортному місті Паттайя.

Відео затримання Насті Рибки та її "наставника" Алекса Леслі опублікували місцеві тайські ЗМІ на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Секс-скандал навколо заступника Медведєва: дівчина з ескорту висунула гучні звинувачення

У кадрі йдеться, що поліція Таїланду, крім Рибки і Леслі, затримала ще вісьмох росіян. На думку азіатських правоохоронців, затримані займалися на курорті не тим, чим треба.

В ході розслідування стало відомо, що Рибка і її соратники проводили для туристів і місцевих жителів платні секс-тренінги. Вартість курсу, за даними правоохоронців, коштував 20 тисяч бат (близько 400 доларів).

На даний момент всі затримані росіяни знаходяться в слідчому ізоляторі і чекають на суд.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що заступник голови російського уряду Дмитра Медведєва Сергій Приходько і олігарх Олег Дерипаска крупно оскандалились.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?