ТОП-5 заходів для жінок, які варто відвідати 27 лютого - 6 березня
Категорія
Культура
Дата публікації

ТОП-5 заходів для жінок, які варто відвідати 27 лютого - 6 березня

ТОП-5 заходів для жінок, які варто відвідати 27 лютого - 6 березня
Джерело:  50vidsotkiv.org.ua

З 27 лютого по 6 березня у Києві відбудеться низка цікавих та інформативних заходів, які варті вашої уваги. ONLINE.UA пропонує вам підбірку подій про жінок та для жінок, з посиланням на сайт  Жінки — це 50% успіху України.

27 лютого о 15:00  пройде зустріч « Як вийти з бульбашки: робота гендерночутливої редакції ». В центрі уваги - робота редакцій. Як нішеві видання, що працюють із темою гендерної рівності та правозахисту можуть вийти з "бульбашки"? Які їхні прийоми та принципи роботи можуть запозичити та використати в своїй роботі більші редакції національних медіа?

28 лютого 19:00 відбудеться дискусія « Особисте як політичне: сучасні виклики українському фемінізму ». Учасниці: Олена Шевченко, Оксана Покальчук (Amnesty International Ukraine), Тамара Злобіна, Олена Малахова (EdCamp Ukraine) Ганна Довгопол (Фонд ім. Г. Бьолля). Охочих запрошують на розмову з жінками, які розкажуть, як вони прийшли до фемінізму, що він означає у їхньому повсякденному житті та як впливає на їх професійну діяльність.

02 березня о 16:00: відкриття Всеукраїнської виставки жіночого портрету. Надзвичайний діапазон жіночих образів у більш ніж 100 портретах наших сучасниць зачарує всіх, хто небайдужий до жіночої загадковості, неповторності і краси.

02 березня о 18:30 відбудеться подія для кіноманів English Movie Night: Hidden Figures, перший з серії показів фільмів про жінок, які демонструватиме America House Kyiv у березні.

06 березня 10:00-17:00 пройде Форум « Жіноче лідерство в STEM ». STEM Coalition Ukraine запрошує представників технологічних компаній та університетів взяти участь у Форумі «Жіноче лідерство в STEM компаніях». В рамках Форуму буде презентовано унікальний проект «Технологічний Пакт з розвитку жінок в STEM-компаніях», що спрямований на розвиток жіночого лідерства в технологічних компаніях та університетах.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська художниця показала справжній образ Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?