Син опальної української співачки взяв участь в "Голосі країни": опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Син опальної української співачки взяв участь в "Голосі країни": опубліковано відео

Син опальної української співачки взяв участь в "Голосі країни": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У неділю, 25 лютого, відбувся черговий етап "сліпих прослуховувань" на вокальному шоу "Голос країни". Цей випуск, як і попередні, був повний несподіванок, однією з яких стала поява на сцені сина опальної української співачки Таїсії Повалій.

Відео виступу Дениса Повалій було опубліковано на YouTube-каналі проекту, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Тіна Кароль скандально прокоментувала виступ артиста-трансгендерів на "Голосі країни"

У восьмому сезоні проекту Денис Повалій взяв участь у складі тріо "Nude voices", з яким виконав на сцені відомий хіт Бейонсе "Running".

З першої секунди виступу голоси учасників зачарували суддів проекту. До них відразу повернулися три крісла членів журі - Тіни Кароль, Потапа і Джамали. Тільки Сергія Бабкіна цей виступ залишив байдужим.

Після тривалих роздумів учасники даного музичного колективу прийняли рішення продовжити участь в проекті у команді Тіни Кароль. Вони вибрали її за допомогою популярної гри, яку влаштували прямо на сцені.

Українці по-різному відреагували на появу сина Повалій на українському проекті. Одні вважають виступ Дениса відмінним. Інші ж негативно прокоментували талант музиканта, відзначивши, що він вже приймав участь у всіляких конкурсах, але ніде не зміг домогтися успіху.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий комік здивував глядачів на шоу "Голос країни".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?