Глухо, як у танку: мешканці "ДНР" обурені блокуванням Vodafone
Категорія
Події
Дата публікації

Глухо, як у танку: мешканці "ДНР" обурені блокуванням Vodafone

Глухо, як у танку: мешканці "ДНР" обурені блокуванням Vodafone
Джерело:  news.liga.net

Жителі тимчасово окупованій Донецької області практично втратили надію на відновлення роботи Vodafone. Вони вважають, що "ДНР" чекає доля Придністров'я, де вже багато років місцеві жителі страждають від "російської допомоги".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LIGA.net.

Читайте також: Проблеми зі зв'язком на Донбасі: бойовики зробили нахабне пропозицію

У коментарі джерела жителі "ДНР" повідомили, що масово переходять на зв'язок Інтертелеком. Вони відзначили, що він дорожчий, ніж Vodafone, але іншого способу підтримувати зв'язок з підконтрольними Україні територіями немає.

"Другий місяць пішов, поки глухо, як у танку", "Шансів на відновлення Vodafone немає. Думаю, як в Придністров'ї буде", "Це зроблено спеціально, щоб просунути місцевого оператора Фенікс", - масово обурюються місцеві жителі тимчасово окупованій Донецької області.

Нагадаємо, в "ДНР" зник зв'язок українського оператора Vodafone 11 січня 2018 року. У компанії роблять все можливе, щоб якомога швидше відновити мобільний зв'язок, але стикаються з перешкодами з боку бойовиків, які не дають гарантій безпеки на момент проведення ремонтних робіт на тимчасово окупованій території.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на території тимчасово окупованій Луганській області компанія Vodafone відновила роботу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?