Італію накрив сніг і аномальні морози: опубліковані видовищні фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Італію накрив сніг і аномальні морози: опубліковані видовищні фото

Італію накрив сніг і аномальні морози: опубліковані видовищні фото
Джерело:  online.ua

У понеділок, 26 лютого, в Італії було зафіксовано рідкісне природне явище - Рим і багато інших крупних міст засипало снігом, а температура повітря опустилася до -9 градусів.

Видовищні фото зимової Італії активно публікують користувачі в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Снігопади, морози і хуртовини: в Україні оголосили штормове попередження

Повідомляється, що про аномальні погодні умови в Італії місцева влада стала попереджати італійців ще кілька днів тому. Причиною погіршення погоди став сибірський крижаний вітер під назвою "Буран", який приніс в країну "полярні морози".

У зв'язку з похолоданням в столиці Італії, а також в Абруццо, Кампанії, Тоскані та інших областях центральної Італії закрили школи, дитячі садки і вузи. Також повідомляється про помітне скорочення автобусного руху в Римі.

Слід зазначити, що останній раз подібні аномальні для Італії морози були зафіксовані в країні в 2012 році. Тоді життя Риму на декілька днів практично заблокувалося снігопадами. Внаслідок аномальної погоди в країні загинули 30 осіб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у спекотній пустелі Сахара випав сніг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?