Допінговий рекорд на Олімпіаді: CAS оприлюднив шокуючі дані по росіянах
Категорія
Спорт
Дата публікації

Допінговий рекорд на Олімпіаді: CAS оприлюднив шокуючі дані по росіянах

Допінговий рекорд на Олімпіаді: CAS оприлюднив шокуючі дані по росіянах
Джерело:  online.ua

У допінг-пробах російського спортсмена Олександра Крушельницького було виявлено рекордну концентрацію забороненого препарату мельдонію.

Такі дані навів Спортивний арбітражний суд, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Пхенчхані завершилася Олімпіада-2018: яскраві фото та відео церемонії закриття

У документі, опублікованому на сайті суду, йдеться, що в крові російського керлінгіста містилося 8069 нг/мл мельдонію. Цей показник майже в шість разів перевищив максимальне зареєстроване значення наявності допінгу в крові спортсменів за останні два роки.

Відзначається, що в другій пробі Крущельницького, яку атлет здав на наступний день, як попався на допінгу, виявили 5721 нг/мл мельдонію.

На даний момент остаточне рішення у справі Крушельницького ще не винесено. Планується, що Спортивний арбітражний суд буде виносити рішення від імені Всесвітньої федерації керлінгу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на закритті Олімпіади в Пхенчхані МОК прийняв чергове жорстке рішення по росіянам через допінг-скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?