Путін віддав важливий наказ по Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін віддав важливий наказ по Сирії

Путін віддав важливий наказ по Сирії

З 27 лютого в Східній Гуті буде діяти "гуманітарна пауза". Кожен день з 9 до 14 годин бойові дії будуть припинятися для надання допомоги населенню та вивезення постраждалих.

Відповідний наказ віддав президент Росії Володимир Путін міністру оборони Сергію Шойгу, передає ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.

Читайте також: Росія атакувала мирних жителів Сирії фосфорними бомбами: опубліковані фото і відео

Дане розпорядження по Сирії Путін віддав для виключення жертв серед мирного населення під час боїв в Гуті. Також російський голова розпорядився організувати гуманітарний коридор для евакуації мирних жителів з небезпечної території.

Слід зазначити, що раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон закликали Путіна зупинити бої в Східній Гуті. Також 24 лютого Рада безпеки ООН прийняла резолюцію про 30-денний режим припинення вогню в Східній Гуті.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Гуті сталася потужна хіматака, в результаті якої постраждало багато людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?