Тіна Кароль анонсувала сюрприз до 8 березня: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль анонсувала сюрприз до 8 березня: з'явилося відео

Тіна Кароль анонсувала сюрприз до 8 березня: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відома українська виконавиця Тіна Кароль 8 березня презентує visual album на свій мультиплатиновий альбом "Інтонації", в якому будуть зібрані як кліпи співачки, так і інтерв'ю з нею.

Про це розповіли в прес-службі артистки, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Тіна Кароль вразила провокаційними і пікантними фото

Зауважимо, що visual album, - музичний формат, в якому виконавець представляє кліп до кожної композиції з альбому, при цьому, всі відео в ньому об'єднані однією концепцією і дають глядачеві повне уявлення про всю платівку.

У мережі вже був опублікований тизер до фільму, знятому "1 + 1 Продакшн", а також фотографії зі зйомок, які проходили в оперному театрі Львова, музеї-квартирі Павла Тичини і оранжереї Києва.

Тіна Кароль постане перед шанувальниками в нарядах від таких українських брендів як Dafna May, Elena Reva, The Flow, Lake Studio, Elena Burba, Gasanova і Ruslan Baginskiy.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Тіна Кароль вразила фанатів відвертою фотосесією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?