"Хто набрав гравців в цей склад? Це ж ганьба, а не "Динамо", - Маркевич
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Хто набрав гравців в цей склад? Це ж ганьба, а не "Динамо", - Маркевич

"Хто набрав гравців в цей склад? Це ж ганьба, а не "Динамо", - Маркевич
Джерело:  24 канал

Екс-тренер "Дніпра" і "Металіста" відреагував на слова президента "Динамо" Ігоря Суркіса про те, що вболівальники "Шахтаря" воюють на боці Росії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 24 Канал.

"Це бурхлива фантазія Ігоря Суркіса, який не розуміє, що відбувається. Йому краще говорити про те, в чому він хоч щось розуміє. Нехай говорить про "Динамо", про рівень її сьогоднішньої гри, про якість футболістів, які надягають футболку легендарного клубу.

Я дуже добре знаю Олександра Хацкевича. І мені складно уявити, щоб він або Олег Лужний сказали, що ми не будемо грати в футбол через безпеку.

Просто президент "Динамо" звик, що коли федерацію футболу очолював його брат, він міг вирішити для "Динамо" будь-які питання. Зараховувалися "комп'ютерні" голи, матчі переносилися на будь-які дати і в будь-які міста. Про суддівство я взагалі мовчу.

Може, молоді тренери не знають цього, але я через все це пройшов. Схоже, вони розраховували, що з нинішнім президентом ФФУ все буде як раніше. Але зараз ситуація змінилася, і Суркіса це бісить.

Якщо брати Суркіси з різних причин не можуть містити "Динамо", то буде проданий або віддадуть його і не мучаться. Навіщо придумувати різні схеми? "Динамо" - символ України. Щоб їм управляти - потрібен справжній управлінський талант.

І не потрібно все валити на тренерів, міняти їх щосезону. Хто, наприклад, набрав гравців в цей склад? Це ж ганьба, а не "Динамо".

Коли ми в останній раз бачили "Динамо", яким пишалися? У 1999 році, майже 20 років тому. Весь цей час під керівництвом нинішніх керівників команда деградувала і, як каже зараз молодь, досягла дна", - сказав Маркевич.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?