Льовочкін і Бойко отримують вигоду від подорожчання газу, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

Льовочкін і Бойко отримують вигоду від подорожчання газу, - Рабінович

Льовочкін і Бойко отримують вигоду від подорожчання газу, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Народні депутати від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін і Юрій Бойко є власниками практично всіх облгазів в країні і отримують вигоду від подорожчання газу. Таку думку висловив лідер партії "За життя", народний депутат Вадим Рабінович в ефірі програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

"Подорожчання газу - це катастрофа і злочин перед народом України. Я не розумію, куди вони збираються піднімати ціну на газ. Вони вважають, що люди в стані стільки платити? Але все не так просто. Ви, напевно, думаєте, що це Міжнародний валютний фонд або ще хтось отримує вигоду від цього подорожчання. Ні. Практично всіма облгазами країни володіють Льовочкін, Бойко і Фірташ. 28 компаній-газопостачальників мають саме ці три товариша. ще 5 облгазів належать трьом іншим людям. Але в основному кожен, хто платить за газ за підвищеними цінам, знайте, що ваші гроші за погодженням з владою йдуть в кишені Льовочкіну та Бойку. Нехай вони подадуть в суд на мене, якщо я зараз говорю неправду!", - заявив політик.

"Саме Льовочкіну та Бойку вдалося зараз домогтися того, щоб в країні підвищили ціну на газ. Ось з цим треба боротися! Яким чином у непрацюючого ніколи в житті в бізнесі Льовочкіна виявилися у володінні облгази? Яким чином міністри, які були в уряді, виявилися власниками облгазів? Вони приходять до влади і починають ґвалтувати країну, висмоктувати з неї соки", - заявив він.

"Я з 1993 року працював в бізнесі, і можу собі дозволити (хоча нічого особливо не дозволяю) сходити в ресторан, або полетіти кудись в Європу. Вони ж, паразити, не працювали жодного дня в бізнесі, наприклад, Льовочкін. Ні одного. А його сестра володіє 130 офшорними компаніями, віллою на Кап-Ферра і ще невідомо чим. І коли я заарештував їх віллу, вони зійшли з розуму від жаху. Знаєте чому? Тому що вони зрозуміли, що всіх купити не можна. Якщо вони думають , що зможуть закрити всім рот, то вони глибоко помиляються", - зазначив нардеп.

"Замість того щоб продовжувати душити народ, треба отримувати гроші від розвитку власної економіки, залучення інвестиційних коштів і забирати їх у тих, хто їх вкрав. Мені вдалося заарештувати у Франції віллу Льовочкіна за 2 млрд. А таких "Льовочкіних" у нас сотня. І ось вам вже наповнення бюджету. Два дні тому Рибачук зробив сенсаційну заяву. Він сказав, що йому повідомив Луценко, що Майдан повністю фінансував Льовочкін. От скажіть, повинні правоохоронні органи хоча б перевірити цю інформацію? Але нікому немає до цього ніякого діла. Нас водять як козу за ніс весь час одні і ті ж ляльководи. За 4 президентами України ззаду умовно стояла фігура ось цього Льовочкіна. І ми це терпимо. З кожного кишені українця він забрав гроші на свої Кап-Ферра. Я приблизно порахував заробітки їх сім'ї - у кожного українця вони забрали 1240 доларів! І силовики мовчать, нічого не відбувається, все в порядку, все добре, немає ніяких проблем", - додав парламентарій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?