Під Радою в Києві пройшли зіткнення, постраждало багато копів: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Під Радою в Києві пройшли зіткнення, постраждало багато копів: з'явилося відео

Під Радою в Києві пройшли зіткнення, постраждало багато копів: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

27 лютого за будівлею Верховної Ради України в Києві пройшли зіткнення, в результаті яких постраждало 13 співробітників правоохоронних органів, і дев'ять чоловік були затримані.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів розповів речник МВС України Артем Шевченко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Мітинг під Радою в Києві: опубліковано відео

Відзначається, що у будівлі Ради перебувало кілька десятків людей, які намагалися палити шини, а також кинули в бік парламенту кілька "коктейлів Молотова", які були оперативно погашені.

Силовики стали перешкоджати заворушеням, внаслідок чого зав'язалася бійка. На даний момент ситуація в центрі Києва відносно спокійна.

Відео з місця подій було опубліковано виданням Insider в соцмережі:

Попередньо, активісти є членами "Руху Нових сил" Міхеїла Саакашвілі. Згідно з деякими даними, в їх числі також були нардепи; інформація про це перевіряється.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві пройшли зіткнення біля будівлі Солом'янського райсуду, де розглядали справу мера Одеси Геннадія Труханова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?