У Миколаєві знайшли мумію померлої 30 років тому жінки: з'явилися фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві знайшли мумію померлої 30 років тому жінки: з'явилися фото та відео

У Миколаєві знайшли мумію померлої 30 років тому жінки: з'явилися фото та відео

26 лютого в Миколаєві в закиданій сміттям квартирі знайшли муміфіковане тіло жінки, яка померла близько 30 років тому.

Про це розповіли в поліції Миколаєва, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У столиці на території школи знайшли два трупи з ножовими пораненнями

Відзначається, що інцидент трапився по проспекту Центральному, 11, - жителі помітили, що одна з сусідок вже тиждень не виходить, і викликали поліцію. Ті зламали двері і виявили 77-річну жінку з ознаками всихання ніг, а також її матір, яка попередньо померла близько 30 років тому і весь цей час її тіло знаходилося в квартирі. Житло було відключено від світла, води і газу, по всій площі були розкидані купи сміття.

За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про вбивство. Тіло старшої жінки відправили на експертизу, в той час як її дочка була госпіталізована, - ймовірно, їй доведеться ампутувати ноги.

За попередніми даними, всі ці роки жінка отримувала пенсію матері, через що і не стала говорити про її смерть. Експертиза встановить, чи є у неї психічні захворювання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Харкові сталося моторошне подвійне вбивство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?