Туристичний проект: Аваков цікаво відхрестився від вілли в Італії
Категорія
Політика
Дата публікації

Туристичний проект: Аваков цікаво відхрестився від вілли в Італії

Туристичний проект: Аваков цікаво відхрестився від вілли в Італії
Джерело:  online.ua

У 2017 році міністр внутрішніх справ Арсен Аваков став власником вілли в Італії, яка, як він стверджує, є "туристичним проектом" його дружини.

Так прокоментував інцидент спікер МВС Артем Шевченко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У мережі показали таємну дачу молодшої дочки Путіна у Франції: опубліковано відео

Відзначається, що вілла є будівлею на 566 кв. м., в якій знаходиться 26 номерів, вона знаходиться на узбережжі Середземного моря в Італії і коштує близько 774 тисяч євро.

За даними видання "Наші Гроші", покупка вілли була проведена непрозоро, за допомогою фірми від Інституту Горшеніна, - підконтрольна Авакову фірма Avitalia S.R.L поглинула Ferdico S.R.L, яка отримала акт на право власності на віллу в муніципалітеті Сан Феліче Чирчео в провінції Латіна.

У момент злиття фірм капітал Ferdico становив 30 тисяч євро, з чого виходить, що Аваков саме за цю ціну отримав віллу, реальна вартість якої вища більш ніж в 20 разів.

"Це один з туристичних бізнес-проектів, яким займається дружина в Італії, в рамках роботи в італійській компанії, - легально, офіційно, транспарентно, і в цьому немає ніякої сенсації", - коментує дані журналістів Аваков.

За його словами, "приміщення під міні-готель" купили "за кредитні кошти і за участю засобів капіталу компанії Avitalia".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео того, як в окупованому Криму добудовують дачу екс-президента України Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?