ГПУ знайшла нові докази фінансування бойовиків Росією
Категорія
Події
Дата публікації

ГПУ знайшла нові докази фінансування бойовиків Росією

ГПУ знайшла нові докази фінансування бойовиків Росією
Джерело:  online.ua

Після одного з бойових зіткнень на Донбасі бойовики кинули на поле бою амуніцію і зброю, що була вироблена в Росії.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав речник Генпрокуратури України Андрій Лисенко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У Міноборони повідомили про справжній вміст "гумконвоїв" РФ

Відзначається, що інцидент стався рано вранці 20 липня 2017 року, - бойовики "ДНР" намагалися прорватися через позиції української армії в районі Красногорівки. В ході бою ліквідували чотирьох диверсантів, один з яких виявився громадянином РФ. Також загинуло троє військових ЗСУ.

При огляді місця події в числі іншого озброєння знайшли підстовбурний гранатомет 6Г34 промислового виробництва, що перебуває на озброєнні армії РФ, військову амуніцію, бронежилети та військові каски, вироблені в Казані, медпрепарати з Росії.

"Отримані докази фінансування РФ незаконних збройних формувань на території Донецької області передані в МЗС України для використання в міжнародних судових інстанціях", - підкреслив Лисенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що з останнім так званим гуманітарним конвоєм Росія відправила на Донбас нових військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?