Лавров розсмішив заявою про підготовку ядерного удару США по РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Лавров розсмішив заявою про підготовку ядерного удару США по РФ

Лавров розсмішив заявою про підготовку ядерного удару США по РФ
Джерело:  ТАРС

США хочуть нанести з країн Європи тактичний ядерний удар по Росії.

Про це в рамках Конференції з роззброєння заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: Стало відомо про розміщення небезпечної зброї РФ біля кордону Євросоюзу

У МЗС РФ заявили, що ядерне роззброєння не може бути проведено через нестратегічну ядерну зброю США в Європі, а також спільні навчання щодо її використання.

"Всім має бути зрозуміло, що тим самим військові США готують збройні сили країн Європи до застосування тактичної ядерної зброї проти Росії", - підкреслив чиновник. У той же час, за його словами, у Росії немає розгорнутої тактичної ядерної зброї.

У мережі заяву міністра висміяли: "Кінь вже обнюхався зранку", "Здається, кінь вже бомбанув зранку. Зліт з тактичної доріжки успішний", "Наслідки імпортозаміщення аргентинського коксу", "Звичайна радянська, а тепер і російська практика: міряти інших по мірками своєї підлості", "У нас в Воронежі ядерний удар вважається заходом з облагороджування регіону, так що все нормально", "То що, на работку можна вже не ходити?".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в РНБО України розповіли, що Росія відпрацьовувала нанесення ракетно-ядерного удару на останньому етапі навчань "Захід-2017".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?