Рабінович просить НАБУ заборонити Гонтаревій виїжджати з країни
Категорія
Економіка
Дата публікації

Рабінович просить НАБУ заборонити Гонтаревій виїжджати з країни

Рабінович просить НАБУ заборонити Гонтаревій виїжджати з країни
Джерело:  rbc.ua

Правоохоронні органи повинні негайно заборонити виїзд з України голові правління НБУ Валерії Гонтаревій і почати розслідування цілого списку її фінансових злочинів. Відповідне звернення направив в НАБУ народний депутат Верховної Ради, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович.

Копію документа політик опублікував на своїй сторінці в Facebook, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

Депутат, у своєму зверненні, вимагає невідкладно вжити необхідних заходів для тимчасового обмеження Гонтаревої в виїзді за межі України і просить негайно приступити до розслідування кричущих фактів діяльності глави НБУ.

Він також закликав директора НАБУ Артема Ситника розслідувати факти виведення з країни за час правління Гонтаревої НБУ 500 млн дол, які були призначені для рефінансування українських банків.

«Прийняти негайно всіх необхідних заходів для тимчасового обмеження у виїзді за межі України Валерії Олексіївни Гонтаревої, щоб забезпечити залучення її в подальшому до кримінальної відповідальності за скоєні злочини. Прошу взяти вирішення цього питання під особистий контроль», - написав народний депутат.

Політик, на завершення, попросив директора НАБУ повідомляти йому про результати розгляду даного запиту та вжиті заходи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?