Порошенко зробив інтригуючу заяву про участь в президентських виборах
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив інтригуючу заяву про участь в президентських виборах

Порошенко зробив інтригуючу заяву про участь в президентських виборах
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко пообіцяв, що оголосить про рішення в питанні балотування на пост президента на другий термін з початком виборчої кампанії, але нагадав, що не програв "жодної виборчої кампанії".

Про це державний лідер розповів в рамках першої в 2018 році прес-конференції в столичному "Мистецькому Арсеналі", повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Зовнішній сценарій: в ВР прокоментували ризики дострокових виборів в Україні

Відзначається, що Порошенко відмовився коментувати результати соціологічних опитувань, згідно з якими в рейтингах лідирує голова "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

"Я займаюся реформами, обороною і зовнішньою політикою, і займаюся цим з самого початку. Ви говорите, що я збираюся на вибори. Хочу вас розчарувати, ви від мене цього не чули. І рішення про участь у виборчій кампанії я буду приймати тоді, коли кампанія буде розпочата", - підкреслив український лідер.

У той же час, він запевнив, що безумовно буде брати участь в президентських виборах в якості виборця.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США заявили, що в Україні спостерігаються загрози внутрешніх заворушень, що може спричинити за собою дострокові вибори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?