З Crello тепер можна створювати анімовані дизайни в декілька кліків
Категорія
Цікаве
Дата публікації

З Crello тепер можна створювати анімовані дизайни в декілька кліків

З Crello тепер можна створювати анімовані дизайни в декілька кліків
Джерело:  cnews.ru

За допомогою сервісу Crello тепер можна створювати анімовані дизайни в кілька кліків. Ці нові можливості будуть цікаві тим, хто працює в маркетингу, комунікаціях або ж займається SMM.

Crello - це інструмент, який дозволяє легко, а головне - безкоштовно, створювати динамічні віжуали для комунікацій. Сервіс, розроблений фотобанком Depositphotos, допоможе вам в оформленні онлайн активностей - постів в соціальних мережах, блогів, рекламних банерів.

Як показують дослідження, візуальний контент в соціальних мережах працює в чотири рази ефективніше, ніж простий текст. Якісні зображення допомагають краше залучати аудиторію до посту. Crello пропонує користувачам 10 тисяч готових шаблонів для рекламних і промо-матеріалів.

За допомогою сервісу ви зможете за кілька хвилин створити власний унікальний дизайн, використовуючи вже готові рішення від професійних дизайнерів. Все що вам потрібно буде зробити, це вибрати шаблон, вставити в зображення свій текст або поміняти фон і завантажити готовий дизайн.

У Crello можна створити свою графіку на основі 30 готових форматів: пости в соцмережах, ілюстрації для розсилок і сторінок бренду, візитки, постери, листівки, флаєри, подарункові сертифікати, банери для онлайн-реклами і для друкованої реклами.

Crello навчився створювати анімовані дизайни в кілька кліків. Зараз інтерфейс сервісу пристосований для російськомовних користувачів і підтримує кирилицю. Він також доступний українською, англійською, португальською, іспанською, голландською, італійською, німецькою та французькою мовами.

Crello стане незамінним інструментом для тих, хто не володіє спеціальними навичками графічного дизайну або не може скористатися послугами дизайнера. Професіонали, в свою чергу, зможуть прискорити вирішення простих завдань за допомогою цього сервісу. Для цього в профілі Crello потрібно створити кілька заготовок, які досить легко можна змінити. Таким чином, колеги дизайнера зможуть легко адаптувати ці шаблони під різні завдання в тому ж профілі, а будь-який член команди зможе підтримувати фірмовий стиль компанії у всіх комунікаціях без участі фахівця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?