Respublika: KAN Development презентував новий проект ЖК Республіка в Києві
Категорія
Економіка
Дата публікації

Respublika: KAN Development презентував новий проект ЖК Республіка в Києві

Respublika: KAN Development презентував новий проект ЖК Республіка в Києві
Джерело:  online.ua

28 лютого, в столичному бізнес-центрі «IQ Business Center» пройшла презентація нового масштабного проекту житлового кварталу Respublika від KAN Development, повідомляє ONLINE.UA.

«Республіка» - це новаторський для України формат житла, при розробці якого були враховані тенденції розвитку сучасної урбаністики, спрямованої на створення проектів сталого розвитку.

Ігор Ніконов, почесний президент компанії KAN Development розповів про проекти та основні принципи роботи девелопера. «KAN не просто будує будинки і торговельні центри, а створює середовище, де люди спілкуються, займаються спортом, вчаться, знайомляться, ходять один до одного в гості. Все, що потрібно сучасній людині для динамічного життя, поєднується в одному проекті», - зазначив Ніконов.

«Головний принцип компанії KAN Development - щоб всі клієнти відчували себе круто до і після покупки квартири, яка не закінчується дверима квартири. Ми даємо нове дихання старим районам - створюємо благоустрій і перетворюємо території, що є сусідами з нашими проектами; розуміємо рівень безпеки районів; піднімаємо статус районів і вартість житла в існуючих будинках в середньому на 25%», - додав він.

Дмитро Васильєв, співзасновник і головний архітектор компанії ARCHIMATIKA розповів про головні переваги нового житлового кварталу. У проекті кварталу Respublika передбачений public центр, місце концентрації відкритих людей: ресторани, кафе, дитячий центр, снігова гірка і просто магніт, який об'єднує людей. Також на території кварталу розташовується Академія спорту площею майже 1 га, де планується організувати 7 ігрових майданчиків, трибуни для уболівальників, зону тренажерів, а для зручності спортсменів - вбиральні і роздягальні.

Для активного дозвілля KAN Development передбачив зону пікніків і планує організувати перший в Україні майданчик для падл тенісу. Для власників собак, які проживають в Respublika, буде облаштовано спеціальний майданчик для вигулу собак.
 
«Відкинути компроміси - це значить переробляти по сто разів, якщо зроблено не ідеально. Про ціну люди з часом забувають, а з якістю вони стикаються щодня», - підсумував Ігор Ніконов, почесний президент компанії KAN Development.

Вартість житла в новому житловому кварталі «Республіка» від KAN Development складе від 17,5 тис грн за кв.м.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?