В Україні розповіли, як бойовики "ЛДНР" можуть зникнути за лічені тижні
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні розповіли, як бойовики "ЛДНР" можуть зникнути за лічені тижні

В Україні розповіли, як бойовики "ЛДНР" можуть зникнути за лічені тижні
Джерело:  apostrophe.ua

Генштаб Збройних сил України розглядає кілька сценаріїв звільнення окупованої території Донецької та Луганської областей.

Про це висловився координатор "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю "Апострофу".

Читайте також: Путін поступився в питанні введення миротворців на Донбас, але з умовою

Відзначається, що основним сценарієм є введення миротворчої місії. Незважаючи на попередження західних експертів про те, що таким чином можна заморозити конфлікт, Тимчук вважає його дієвим.

"Якщо дійсно перекрити кордон з Росією, який не контролює Україна, і припинити поставки озброєння, військової техніки, російських найманців, то питання існування так званих "ЛНР" і "ДНР" - це питання кількох тижнів, можливо, місяців", - підкреслив він.

Також в числі інших варіантів розглядається і силове звільнення Донбасу, однак, остаточне рішення буде прийнято вищим військово-політичним керівництвом держави.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що тристороння контактна група готує перемир'я на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?