Рабінович: оцінювати реформи потрібно по "власній кишені"
Категорія
Економіка
Дата публікації

Рабінович: оцінювати реформи потрібно по "власній кишені"

Рабінович: оцінювати реформи потрібно по "власній кишені"
Джерело:  rbc.ua

Думку про те, що тільки недалекоглядні люди можуть називати ефективними реформами те, що відбувається зараз в Україні, висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович. Коментар політика стосувався слів голови представництва Євросоюзу в Україні Хьюга Мінгареллі про те, що люди, які не бачать позитивних результатів українських реформ, «або ідіоти, або люди з обмеженою точкою зору». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК- Україна
«Я завжди намагаюся акуратно говорити про наших, так би мовити, міжнародних друзів, навіть коли вони помиляються трошки. Якщо всі ідіоти, які не бачать реформ і змін позитивних в нашій країні, я прошу вибачення, але я визнаю себе учасником цієї спільноти. Більш того, я зараз ось в Facebook створив таку групу «Ми ідіоти», і боюся, що до неї увіллються мільйони людей. Я думаю, що все ж реформами треба називати те, що людина стала жити краще. Називати реформами те, що у нас вкрали все і забрали останнє, можуть тільки зовсім недалекі, або, більш толерантними сказати, недалекоглядні люди», - переконаний політик.

Він каже, що оцінювати реформи необхідно не за інформацією в ЗМІ, а по власній кишені.

«Що я хочу ще вам сказати. Не вірте нікому: ні телевізору, ні газеті, ні мені, ні Мінгареллі. Дивіться в свій холодильник! Дивіться в свою кишеню! Якщо по вашому холодильнику видно, що ваше життя стало краще, то прав ось цей європейський представник. Але ви ніяких поліпшень не побачите. Нам важко сьогодні з цими реформами», - заявив нардеп.

«І проблема не тільки в них самих, проблема в іншому. Якщо ти сам не знаєш, що ти будуєш, якщо ти кожен день метаєшся між Банковою чи партійними і намагаєшся всім догодити, якщо ти береш гроші і просто їх прожираєш, то так ти нічого і не зміг зробити. Вони нічого не могли, у них не було з самого початку плану розвитку країни. Їх план був прийти і як можна довше протриматися. І вони цього плану дотримуються», - резюмував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?