Не тільки ракета: Путін представив нову зброю РФ, з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Не тільки ракета: Путін представив нову зброю РФ, з'явилося відео

Не тільки ракета: Путін представив нову зброю РФ, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

1 березня президент Росії Володимир Путін представив одразу кілька видів новітнього озброєння РФ.

Відповідний відеоролик був опублікований на одному з каналів в YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Путін "налякав" США новою ракетою з ядерним двигуном: з'явилося відео

В рамках виступу Путін заявив, що оснащеність ЗС РФ виросла в 3,7 разів, на озброєння взяли понад 300 зразків техніки.

У числі неї, - ракетний комплекс "Сармат", на прикладі якого президент РФ наочно продемонстрував політ крилатої ракети у напрямку США. За його словами, "Сармат" може атакувати як через Північний, так і через Південний полюси, практично не обмежений по дальності, має непередбачувану, близьку до землі траєкторію.

Також представили ядерний підводний безпілотник, який на "дуже великій глибині і швидкості" може перетинати океани, несучи ядерний заряд. "Засобів, які можуть їм протистояти, на сьогоднішній день в світі просто не існує", - заявив Путін.

Читайте також: США посилюють присутність в Чорному морі для стримування РФ - ЗМІ

Він представив також приклад використання російської гіперзвукової зброї, - комплексу "Авангард", який може літати в щільних шарах атмосфери на міжконтинентальну дальність на гіперзвуковій швидкості, маневруючи, відхиляючись від траєкторії на кілометр. Також Путін показав іншу надзвукову зброю, - "Кинджал", який нібито може доставити ракету в точку скидання за хвилини, на швидкості в 10 разів більшій за швидкість звуку.

"А тим, хто протягом останніх 15 років намагається роздмухувати гонку озброєнь, намагається отримати відносно Росії односторонні переваги, вводить незаконні... обмеження та санкції, скажу: все те, чому ви намагалися перешкодити, завадити, проводячи таку політику, вже відбулося, стримати Росію не вдалося. Нас ніхто не слухав. Послухайте зараз", - підкреслив Путін.

Як повідомляв ONLINE.UA, нову російську зброю Володимир Путін показав під час звернення до федерального зібрання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?