Пентагон критично прокоментував нову російську зброю
Категорія
Світ
Дата публікації

Пентагон критично прокоментував нову російську зброю

Пентагон критично прокоментував нову російську зброю
Джерело:  Reuters

Міністерство оборони США критично сприйняло заяву президента Росії Володимира Путіна про розробку нової зброї.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: Путін "налякав" США новою ракетою з ядерним двигуном: з'явилося відео

Відзначається, що перш за все в Пентагоні засумнівалися, що РФ дійсно винайшла зброю, здатну ефективно подолати системи протиповітряної і протиракетної оборони США. У той же час, військові додали, що готові до її застосування.

"Ми довго спостерігаємо за Росією... Нас не здивувала заява Путіна і народ США повинен знати, що ми абсолютно готові... Наша політика в області ядерних озброєнь все це враховує", - підкреслили в оборонному відомстві.

У Пентагоні також відзначили, що представлені озброєння Росія розробляла вже дуже довго, і засумнівалися, що вони мають ще невідомі американській розвідці можливості.

Як повідомляв ONLINE.UA, 1 березня Володимир Путін презентував гіперзвукову зброю, ядерний підводний безпілотник і крилату ракету з ядерним двигуном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?