Прес-конференція Януковича у Москві: дивіться онлайн-трансляцію
Категорія
Політика
Дата публікації

Прес-конференція Януковича у Москві: дивіться онлайн-трансляцію

Прес-конференція Януковича у Москві: дивіться онлайн-трансляцію
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 2 березня, Віктор Янукович збирає прес-конференцію в Москві. Онлайн-трансляцію виступу екс-президента втікача дивіться на ONLINE.UA.

Захід проходить в російському державному агентстві ТАСС.

« Віктор Янукович розповість про нові докази причетності представників нинішньої української влади до розстрілу протестувальників на «майдані», а також судовий процес, ініційований київською владою », - сказано в анонсі події.

Початок виступу заплановано на 10:00 за київським часом (11:00 за Москвою), ONLINE.UA веде текстову трансляцію подій:

Прес-конференція закінчена.

Питання з України. Чи забезпечує хтось охорону Януковича в Росії і чи є у нього громадянство РФ. "Я перебуваю в гостях, в Росії. Я повинен з повагою ставитися до господарів. Запитайте у них, за чий рахунок охорона", - заявив Янукович.

Адвокат Януковича після прес-конференції обіцяє опублікувати текст його звернення до Путіна, - це, мабуть, і є головна новина прес-конференції.

Віктора Януковича запитали, навіщо він просив Путіна ввести війська. Але Янукович замість відповіді почав розповідати історію про те, як він втік з країни.

Янукович стверджує , що Закон про реінтеграцію Донбасу - це закон про війну, та що потрібно проводити прямі переговори з жителями Донбасу. Тобто, він просто цитує Володимира Путіна.

"Влада зробила все, щоб відштовхнути Крим від України, відмовитися від проблемної території", - говорить Янукович.

"Якщо говорити про державну зраду, то потрібно говорити про тих, хто своїми діями довів Україну до розвалу, втрати території, розв'язання громадянської війни, в ході якої, загинули тисячі людей, а мільйони - стали біженцями", - заявив Янукович.

Прес-конференція почалась.

Віктор Янукович запізнився на прес- конференцію більше, ніж на півгодини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?