Куди піти у Києві 3-4 березня: найцікавіші події вікенду
Категорія
Культура
Дата публікації

Куди піти у Києві 3-4 березня: найцікавіші події вікенду

Куди піти у Києві 3-4 березня: найцікавіші події вікенду
Джерело:  online.ua

Попри метрові сніжні замети та 15-градусний мороз, яскравим вихідним у Києві бути! ONLINE.UA пропонує до вашої уваги щотижневу підбірку найцікавіших подій, що відбудуться у столиці на 3 та 4 березня.

Концерт Lara Fabian

Зірка європейської естради Лара Фабіан повертається в Україну відразу з трьома концертами, які відбудуться 2, 3, 4 березня в київському Палаці "Україна". Крім вже відомих хітів співачки, на концерті відбудеться прем'єра тринадцятого альбому "Camouflage" нова платівка заслужено стала еталоном творчості головного популяризатора французької музики.

Ціна квитка: 550 - 5500 грн.

Lords of the Sound "Marvel vs. DC Comics"

Lords of the Sound - один з кращих симфонічних оркестрів країни. У суботу, 3 березня, у Палаці спорту ви почуєте нову програму, яка називається Marvel vs DC Comics. Невідоме досі звучання епічних тем із фільмів про улюблених супергероїв.

Ціна квитка: 200-1000 грн.

Концерт "Один в Каное"

Український гурт "Один в Каное" презентує свій новий альбом. Перший концерт в рамках всеукраїнського туру відбудеться 3 березня у столичному Жовтневому палаці.

Ціна квитка: 400-630 грн

Концерт Віри Полозкової

Напередодні свого дня народження поетеса привезе до Києва програму під назвою "Висока роздільна здатність". Концерт відбудеться у неділю, 4 березня, у ПК КПІ.

Ціна квитка: 300-1650 грн.

Виставка "Flashback. Українське медіа-мистецтво 90-х"

Український відео-арт виник лише на початку 90-х: короткий фільм, кіно-перфоманс, клиппинг, 3D анімація, online-режим, інтерактив, медіаінсталляція, а також документація виставок і художніх акцій. Багато що з цього переліку буде представлено в виставковому проекті "Flashback. Український медіа-мистецтво 90-х".

Завітайте до 6 травня до Мистецького Арсеналу та побачте все на власні очі.

Ціна квитка: 60 грн, пільговий - 30 грн.

Як повідомляв ONLINE.UA, 21 травня у Міжнародному центрі культури і мистецтв виступить британський гурт Morcheeba в своєму найвідомішому складі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?