Бонд 25: хто стане новою дівчиною Бонда
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бонд 25: хто стане новою дівчиною Бонда

Бонд 25: хто стане новою дівчиною Бонда
Джерело:  online.ua

У 2019 році на великі екрани має вийти нова частина Бондіани. Стрічка стане вже 25-ою з серії фільмів про агента 007 британської розвідки Джеймса Бонда, героя романів Яна Флемінга.

Роль самого Бонда в п'ятий раз виконає Деніел Крейг, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Зірка "Голодних ігор" зробила несподівану заяву щодо своєї кар'єри

Ажіотаж навколо імен головних героїв стає все сильніше. На даний момент зайняти статус дівчини Бонда претендують дві фатальні красуні - Марго Роббі, відома за такими стрічками як: «Вовк з Уолл-стріт» та «Я, Тоня», та Емілі Ратаковські - модель і актриса, яку обговорює весь світ.

Марго Роббі (фото з відкритих джерел)

Емілі Ратаковські (фото з відкритих джерел)

Варто зазначити, на фанатських сайтах фільму ставки роблять все-таки на Роббі.

Нагадаємо, що нова серія буде називатися «Бонд 25». За сюжетом головний герой нарешті вирішує покинути службу і одружитися, але його дружину вбивають, тож йому доведеться повернутися, щоб помститися.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський актор Хоакін Фенікс, відомий за роллю у фільмі "Гладіатор", зіграє головну роль в новому фільмі про Джокера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?