Повний місяць у березні 2018: як поводитись 1-3 березня
Категорія
Культура
Дата публікації

Повний місяць у березні 2018: як поводитись 1-3 березня

Повний місяць у березні 2018: як поводитись 1-3 березня
Джерело:  Jyoti.ru

Під час повного місяця ми найбільше схильні до впливу сузір'я, в якому прибуває Місяць. Місяць в астрології - сигнифікатор розуму і підсвідомості, рефлекторного розуму, що реагує на сигнали, що надходять від органів почуттів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Jyoti.ru.

Перший повний місяць березня наповнює наш розум енергіями сузір'я Лева. У ці дні, 1-3 березня, ми можемо стикатися із ситуаціями, які дозволять нам зрозуміти власну значимість та унікальність.

Читайте також: Куди піти у Києві 3-4 березня: найцікавіші події вікенду

Ключові слова або тези, які допоможуть вам зрозуміти природу впливу Місяця в сузір'ї Лева.

- упертість;

- прагненням до стабільності і підтримання порядку в досягнутому рівновазі;

- драматизація відчуттів і переживань;

- бажання бути важливим, єдиним і незамінним;

- імпульсивність;

- гордість;

- довірливість;

- максималізм.

Важке завдання, над яким доведеться працювати до наступної повного Місяця - це незадоволеність собою, навіть якщо вона прихована під маскою самовпевненості.

У перші дні березня не перенапружуйте шлунково-кишковий тракт незбалансованим харчуванням, а краще віддайте перевагу легкій їжі і повністю відмовтеся від вживання спиртного та газованих напоїв.

1-3 березня - прекрасний час для роботи над почуттям власної значущості, імпульсами «его», комплексом «я», у ці дні ви можете поспостерігати за своєю поведінкою.

Цей період добре підходить для роботи над аспектом впевненості в собі, наприклад, можна купити книгу на цю тему. Енергія повного місяця буде допомагати протягом усього місяця набуття цієї якості.

 Як повідомляв ONLINE.UA, на цьому тижні приділіть увагу фінансовим питанням, для багатьох це буде сприятливий час.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?