8 твіттер-акаунтів для пошуку освітніх можливостей
Категорія
Цікаве
Дата публікації

8 твіттер-акаунтів для пошуку освітніх можливостей

8 твіттер-акаунтів для пошуку освітніх можливостей
Джерело:  online.ua

Щоб виграти стипендію на навчання за кордоном, поїхати в літню школу «за океан» чи знайти пристойне стажування в Україні, навіть не потрібно виходити з соціальних мереж! Зроби стрічку новин у Твіттері корисною – підписуйся на акаунти, які ми рекомендуємо для пошуку стипендій, грантів та різноманітних освітніх програм.

Edu-active

Edu-active – один із найбільших у світі навчальних порталів, що в 2014 році здобув нагороду за найкращий веб-портал у категорії освіти. Твіттер Edu-active – це щоденна добірка найрізноманітніших стипендій, стажувань та грантів. Тут також знайдеш цікаві інтерв’ю з успішними людьми та поради щодо вибору освітньої програми.

UNV

В акаунті зібрані волонтерські ініціативи в країнах-членах ООН, надихаючі історії волонтерів із усього світу, а також пропозиції стажування та роботи в різних кутках земної кулі. На сайті ініціативи є можливість пошуку волонтерського проекту за країною та типом роботи. До кожного з них свої вимоги: досвід у певній сфері, знання мов, громадянство і т.д. Можна також стати онлайн-волонтером.

Youth Opportunities

Конкурси, стипендії, програми обміну, стажування, воркшопи та різноманітні нагороди і гранти – все це ти знайдеш у Youth Opportunities. У стрічці новин щодня з’являються не лише актуальні можливості, а й фотозвіти учасників проектів та програм.

Unistudy

Твіттер-акаунт українського ресурсу про навчання за кордоном та міжнародні молодіжні програми. UniStudy обирає можливості виключно для українських студентів, а також ті, що повністю або частково покривають витрати за рахунок організаторів, стипендій або спонсорів. Щодня на їхній сторінці з’являється огляд кількох корисних можливостей для молоді.

HeySuccess

HeySuccess допомагає студентам знайти роботу, стажування або міжнародну програму обміну по всьому світу. Портал співпрацює з успішними організаціями й компаніями, допомагаючи їм знайти таланти, а студентам та молодим випускникам хорошого роботодавця. В акаунті щодня публікують, як мінімум, 2-3 можливості.

Opportunitydesk

Твіттер-акаунт, на який слід підписатися не лише для пошуку гранту, стипендії, конференції чи роботи, а й для того, щоб надихнутися історіями людей, які вже пройшли цей шлях і діляться порадами щодо створення успішної аплікайційної форми та подолання інших етапів відбору.

Mladi!nfo

В акаунті ресурсу Mladi!nfo щодня з’являються кілька актуальних стипендій на навчання (в Європі, Америці та Азії), грантів, конкурсів, конференцій, а також стажувань і вакансій роботи з повною зайнятістю. Спільнота пропонує найактуальніші можливості, але якщо ти хочеш отримати все відразу – підписуйся на розсилку.

ГУРТ

Акаунт масштабного порталу, створеного для інформування суспільства, пропонує актуальні вакансії для волонтерства в українських і міжнародних організаціях, щомісячні дайджести освітніх програм, грантів, а також локальні пропозиції стажування й працевлаштування.

І ще, не забувай! Щомісяця «Студвей» готує добірки актуальних грантів, стипендій, освітніх програм, волонтерств та дайджестів, які можуть змінити життя. Ти також знайдеш їх у нас.

Фото: sitebuilderreport.com/stock-up

Автор Оксана Януш

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?