17 Інстаграм-акаунтів для вивчення англійської
Категорія
Цікаве
Дата публікації

17 Інстаграм-акаунтів для вивчення англійської

17 Інстаграм-акаунтів для вивчення англійської
Джерело:  online.ua

Ні для кого не секрет, що популярність «Інстаграму» зростає з кожним днем. Як, до речі, і необхідність знання англійської мови. Чому б не поєднати приємне з корисним? До твоєї уваги кращі інстаграм-акаунти, які допоможуть вивчити цю мову.

1. English vocabulary: по слову щодня

Підпишись, і отримаєш одне сленгове слово чи фразу щодня з детальним поясненням, прикладом та перекладом на українську. І все це вмістилось не в коментарях, а на картинках, які, до того ж, красиво оформлені. Дуже корисний акаунт, який за короткий період часу допоможе відчути себе комфортно в англомовному середовищі.

2. English through tv: англійська в кіно

Ти напевно вже чув, що одна з найефективніших практик для вдосконалення розмовної англійської – перегляд кінофільмів чи серіалів цією мовою. Даний Інстаграм-акаунт – чудовий доказ. Він вміщує кадри з фільмів чи картинки з поясненнями до виразів, які неможливо перекласти буквально. Слова запам’ятовуються значно швидше, а вивчення англійської стає цікавішим!

3. English for life: мова для повсякденного вжитку

Такий собі «вінегрет» роликів, красивих виразів, часто вживаних слів – всього, що може знадобитися в повсякденному житті та не тільки. Бажаєш знати англійську, але відсутня мотивація – цей акаунт якраз те, що потрібно. Кожного дня надихає, смішить чи навчає. Хоч малими дозами, зате регулярно!

4. IdiomLand: планета ідіом

Без розуміння ідіом вивчення іноземної мови – неповноцінне. Автор цього акаунту як ніхто це розуміє. Щодня по три пости з одним сталим виразом: у першому пояснюється ідіома й подається приклад використання; у другому – малюнок, який її ілюструє; у третьому – уривок із фільму, де використовується та ж ідіома.

5. Better English: принцип «чотири в одному»

Британський акцент автора акаунту – це ще не все. Бен здобуває нових фоловерів завдяки принципу «чотири в одному»: ідіома + пояснення + приклад використання + відео. Британець замінить будь-якого вчителя, адже має 20-річний досвід викладання.

6. Enpodcast: методи на будь-який смак

Девіз акаунту, якби такий існував, звучав би як «різноманітність». Тут поєднані такі методи вивчення, як прослуховування аудіозаписів, запам’ятовування американських та британських слів, вивчення дефініцій, вживання нових термінів у контексті, словом – на будь-який смак.

7. Business English Yappi: твоя бізнес-англійська

Школа бізнес-англійської та ділової англійської мови «Yappi» пропонує добірку бізнес-лексики з прикладами та поясненнями. Корисний акаунт не лише для причетних до сфери бізнесу та підприємництва, а й для кожного любителя цієї мови.

8. English in: ідіоми, ідіоми, ще раз ідіоми

Загальновживані англійські ідіоми з перекладом на російську та супровідними картинками, що добре запам’ятовуються. Просто, цікаво та якісно – таким і має бути навчання. А приклади можна обговорити в коментарях.

9. Look fashion, learn English: стильна англійська

Поціновувачі моди та люди з почуттям прекрасного оцінять красиві картинки, а ще – вивчать слова та вирази, прикріплені до них. Чому б не поєднати прекрасне з корисним, елегантне з необхідним, витончене з теоретичним? Тим паче, так можна дізнатись нове не лише з англійської, але й зі сфери моди.

10. HumanSofny: мова, як вона є

Ось порція «живої» англійської без сухої теорії та граматичних правил. Це добірка коротких історій американців, точніше – жителів Нью-Йорка. Звісно, акаунт не навчить англійської з нуля, зате чудово підійде, щоб поповнити вокабюляр та дізнатись більше про життя пересічних американців.

11. Dictionary.com: для просунутих

Одне нове слово в день – не так вже й важко запам’ятати, чи не так? От тільки лексика тут дещо складніша й без перекладу, зате з поясненням. Перевір, чи зможеш ти завтра вжити це слово у реченні!

12. English.lol: щоденна доза сміху

Доведено, що позитивні емоції сприяють запам’ятовуванню. Вивчати англійську мову не лише швидко, а й весело, допоможе зазначений акаунт. Смішні картинки та історії додадуть позитиву до базових методів вивчення і трохи гумору в життя.

13. English coffee break: англійська за кавою

Ще один акаунт для поповнення лексичного запасу. Численні приклади з перекладами російською докладно пояснюють значення незнайомих слів. Ця сторінка неодмінно має бути у щоденній стрічці твого «Інстаграму»!

14. English notes: нотатки

Акаунт присвячений граматиці, поясненню нюансів та труднощів, які можуть виникнути під час вивчення англійської мови. Картинки, схеми, діалоги, візуалізація – все це можна знайти там.

15. Afterschool English: гра – найкраще навчання

Грайливий спосіб повторити вивчене чи призабуте, відповідаючи на каверзні запитання в коментарях чи порівнюючи омоніми. Або можна просто «лайкати» красиві фото з англійськими підписами.

16. Soft English words: тематичне вивчення

По 5 англійських слів на день, об’єднаних спільною тематикою. Скажімо, сьогодні – жіночі вирази, завтра – фрази про тваринок. Як висловити емоції лаконічно та влучно, описати погоду – тільки краплина з того, що можна дізнатись з ресурсу.

17. Activate your English: поради від співзасновника ТOEFL&IELTS

Тіаго Моче – вчитель англійської з 2004 р., співзасновник тестів ТOEFL&IELTS. Від найпростіших слів – до найбільших челенджів, які трапляються на шляху до досконалого володіння англійською можна зустріти на сторінці його акаунту. Тіаго точно не варто залишати без уваги!

Фото: sitebuilderreport.com/stock-up

Автор Дана Козубська

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?