Манафорт працював з Адміністрацією президента, яку очолював Льовочкін, - Янукович
Категорія
Політика
Дата публікації

Манафорт працював з Адміністрацією президента, яку очолював Льовочкін, - Янукович

Манафорт працював з Адміністрацією президента, яку очолював Льовочкін, - Янукович
Джерело:  golos.ua

Адміністрація президента Віктора Януковича, яку на той час очолював нині народний депутат України і один з лідерів фракції «Опозиційний блок» Сергій Льовочкін, безпосередньо працювала зі скандальним американським політтехнологом Полом Манафортом.

Про це 2 березня в ході прес-конференції в Москві заявив колишній президент України Віктор Янукович, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА Golos.ua.

«Як таких особистих контактів у мене з ним (Манафортом, - ред.) не було - він працював з Адміністрацією президента. Це порядок, який був встановлений», - повідомив екс-президент.

Він розповів про період, коли почав працювати з Манафортом і повідомив, що в другій половині 2005 року, виборча кампанія до парламенту навесні 2006 року також проходила за участю Манафорта і його людей і його компанії, які працювали з апаратом Партії регіонів.

«Потім, восени 2007 року, були позачергові вибори в парламент, потім вибори 2010 року. Весь цей час Пол Манафорт мав справу з апаратом Партії регіонів», - повідомив Янукович.

Він підкреслив, що особисто не підписував жодних угод з Манафортом.

«Я особисто не встановлював ніяких сум оплати за його роботу, і тема, скільки він повинен отримувати, у мене з ним ніколи не обговорювалася. Тобто в стосунках між нами питань його фінансових винагород чи оплат взагалі не було», - підкреслив екс-президент.

Він також зазначив, що після 2010 року Пол Манафорт був його «радником на громадських засадах».

«Я з ним спілкувався на зустрічах зі позаштатними радниками. Він також брав участь в тих зустрічах, на яких розглядалися міжнародні питання », - розповів Янукович.

Він також уточнив, що після того, як він виїхав з України, «Пола Манафорта не бачив і не чув».

«Сьогодні я користуюся тією інформацією, яка є в ЗМІ - не більше того», - підсумував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?