Ігоря Кочетова підозрюють у зловживанні службовим становищем, - експерт
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ігоря Кочетова підозрюють у зловживанні службовим становищем, - експерт

Ігоря Кочетова підозрюють у зловживанні службовим становищем, - експерт

Про те, що виробництва, в яких фігурує голова Федерації футболу Києва Ігор Кочетов, можуть бути об'єднані в єдину справу, написав на своїй сторінці facebook експерт Кирило Сазонов, повідомляє КП в Україні, передає ONLINE.UA.

З публікації експерта слідує, що Кочетову можуть висунути підозри в нецільовому використанні коштів підконтрольної федерації і зловживанні службовим становищем.

«На думку одного із заявників, конференція 17 грудня була нелегітимною, тому що на ній не було кворуму. Що не завадило Кочетову переобратися на новий термін. Тобто має місце зловживання службовим становищем. Друге - корупційна схема, в якій звинувачують голову федерації. Йдеться про нецільове використання коштів в розмірі 1,6 млн гривень. Розповідають, що Кочетов відмовився надавати інспекції з ФФУ фінансову звітність про діяльність федерації футболу Києва, що викликало певні підозри про стан справ і фінансової діяльності цієї організації»,- підкреслив експерт.

Крім того, експерт зазначив, що в грудні 2017 року за керівництвом Ігоря Кочетова пройшла скандальна конференція ФФК, в ході якої він нібито був переобраний головою організації на новий термін. Хоча, як заявили два інших кандидата на пост голови ФФК, Владислав Ващук і Сергій Харченко, конференція була нелегітимною, оскільки не було кворуму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?