Нові зіткнення у Верховної Ради, є постраждалі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Нові зіткнення у Верховної Ради, є постраждалі: з'явилося відео

Нові зіткнення у Верховної Ради, є постраждалі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У суботу, 3 березня, у Веховної Ради на території наметового містечка відбулися нові зіткнення між поліцейськими і протестуючими. Події супроводжувалися пожежами і сутичками протестувальників з правоохоронцями, внаслідок чого постраждали близько десяти чоловік, в числі яких є поліцейські.

Відео зіткнень у Верховної Ради було опубліковано на YouTube виданням Insider, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Суд над Трухановим супроводжували великі бійки з постраждалими: з'явилося відео

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко прокоментував те, що відбувається біля стін Верховної Ради. Він повідомив, що поліція прийшла до наметового містечка провести слідчі дії через зіткнення, які тут відбулися 27 лютого. Тоді, за даними Крищенко, постраждали 15 правоохоронців, у зв'язку з чим було порушено кримінальну справу.

Крищенко повідомив, що в ході слідчих дій на території наметового містечка були виявлені предмети, схожі на гранати, та пляшки із запальною сумішшю.

Також Крищенко повідомив, що в ході слідчих дій поліцейським довелося затримати 50 осіб з наметового містечка. На даний момент вони доставлені в райуправління поліції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що під Верховною радою відбулися зіткнення між поліцейськими і протестуючими, в результаті чого постраждало багато копів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?