Що подарувати дівчині на 8 березня: кращі ідеї подарунків для коханої половинки
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати дівчині на 8 березня: кращі ідеї подарунків для коханої половинки

Що подарувати дівчині на 8 березня: кращі ідеї подарунків для коханої половинки
Джерело:  online.ua

До Міжнародного жіночого дня залишилися лічені дні, протягом яких чоловіки активно готуються вітати своїх коханих з головним жіночим святом року. У вас є питання, що подарувати на 8 березня жінкам? Хочете дізнатися, як вибрати подарунки і що подарувати коханій, мамі та бабусі, а також як правильно вибрати подарунок доньці, сестрі, дівчинці та дружині? ONLINE.UA зібрав кращі ідеї подарунків до Дня Жінок 2018, які допоможуть вам гарантовано здивувати свою кохану половинку.

Читайте також: ТОП-5 заходів для жінок, які варто відвідати 27 лютого - 6 березня

Що подарувати дівчині на 8 березня: "розумні" технології

Сучасних дівчат дуже складно здивувати квітами і цукерками. Але в світі технологій, які стрімко розвиваються, навіть традиційні подарунки можна придбати в оригінальному вигляді. Це може бути смартпот - розумна коробка з кімнатними квітами, яка вирощує красиву рослину без допомоги дівчини. Досить налити в чудо-конструкцію води і спостерігати, як росте квітка.

Банальний букет можна замінити також настінним флораріумом, який представляє з собою справжній сад під прозорим куполом з підсвічуванням.

Творці оригінальних ноу-хау також пропонують подарувати своїй коханій на 8 березня стильну портативну зарядку-пудреницю для смартфонів, яка оснащена дзеркальцем, або ж яскраві навушники, виконані в оригінальному дизайні.

Що подарувати дівчині на 8 березня: "смачний" букет

Якщо ваша улюблена любить солодощі, то здивувати її на 8 березня можна за допомогою букета з цукерок і фруктів. Також це можуть бути оригінальні капкейкі або ж шоколадні фігурки в барвистих обгортках з ніжними поздоровленнями.

До речі, смачний букет можна доповнити м'якою іграшкою, наприклад милим плюшевим ведмедиком, що обов'язково припаде до душі вашої обраниці.

Що подарувати дівчині на 8 березня: незабутні враження

В якості подарунка для коханої дівчини на 8 березня також можуть бути незабутні враження. Наприклад, презентувати коханій можна сертифікат в спа-салон або на фотосесію.

Також подарувати коханій на 8 березня можна політ на повітряній кулі. Від такого подарунка у вашої дами серця гарантовано перехопить подих, а День Жінок 2018 запам'ятається їй надовго.

Що подарувати дівчині на 8 березня: романтичні ідеї

Смачним подарунком на 8 березня може стати також романтична вечеря. Ви можете замовити її в улюбленому ресторані або ж приготувати самостійно.

Якщо ваша кохана меломанка, то здивувати її на 8 березня можна квитком на концерт її улюбленої групи або артиста. Якщо концерт буде в іншому місті, то це навіть краще - у вас з'явиться можливість подарувати дівчині ще й романтичну подорож.

Що подарувати дівчині на 8 березня: практичні комплекти

Відмінним подарунком на 8 березня для коханої дівчини може стати також нижня білизна або спальний комплект. Це можуть бути як сексуальні набори в мереживному виконанні, так і теплі симпатичні піжамки.

В якості подарунка на 8 березня можна презентувати улюбленій щось потрібне з її "списку бажань". Це можуть бути духи або косметика, прикраси або побутова техніка, про які раніше розповідала вам кохана.

І, головне, не забувайте, що вибираючи подарунок коханій на 8 березня, слід дотримуватися її індивідуальних переваг, а також підходити до цього процесу з душею. Тоді дівчина гарантовано оцінить вашу турботу і увагу до неї в головне жіноче свято року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як українці відпочиватимуть на 8 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?