"Золота малина 2018": названо найгірший фільм 2017 року
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Золота малина 2018": названо найгірший фільм 2017 року

"Золота малина 2018": названо найгірший фільм 2017 року
Джерело:  online.ua

У суботу, 3 березня, було оголошено переможців антікінопреміі "Золота малина-2018". Найгіршою картиною 2017 року став "Емоджі фільм", а найгіршим актором - Том Круз за роль в "Мумії".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт премії.

Читайте також: Brit Awards-2018: переможці престижної музичної премії

На звання найгіршого фільму 2017 року, крім "Еможі фільму", претендували "Рятувальники Малібу", "На п'ятдесят відтінків темніше", "Трансформери: останній лицар" і "Мумія". Актори, які зіграли головні ролі в цих фільмах, також претендували на звання найгірших. Але лауреатом у цій номінації став Том Круз.

"Найгіршою актрисою" минулого року став актор Тайлер Перрі, який зіграв жіночу роль у фільмі "Хеллоуїн Медеї 2".

Антигероєм "Золотої малини" також став Мел Гібсон - він переміг у номінації найгірший актор другого плану. Кім Бейсінгер стала переможницею категорії "Найгірша актриса другого плану" за роль в картині "На п'ятдесят відтінків темніше".

Всіх лауреатів "Золотої малини 2018" організатори премії назвали токсичними відходами кіноіндустрії, яким був присвячений жартівливий ролик, опублікований на сайті премії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Лос-Анджелесі оголосили номінантів на "Оскар 2018".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?