Морози і снігопади: з'явився новий невтішний прогноз синоптиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Морози і снігопади: з'явився новий невтішний прогноз синоптиків

Морози і снігопади: з'явився новий невтішний прогноз синоптиків
Джерело:  online.ua

У неділю, 4 березня, в Україні продовжить бушувати зима з сильними морозами і снігопадами. На півночі і в центрі країни очікуються потужні снігопади, а на заході - морози до -17 С°.

Невтішний прогноз погоди на 4 березня зробила народний синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Прогноз погоди на вихідні дні в Україні - 3-4 березня

"Погода в Україні - ууух! Циклон сипле снігом, на Заході морозище до -14 градусів, на півдні через теплу погоду пішли тумани, на Дніпропетровщині ожеледь, в Одесі +4, у Сімферополі +7 градусів", - йдеться в повідомленні.

Сильні морози 4 березня очікуються в Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській, Вінницькій, Житомирській та Луцькій областях. Там температура повітря вночі опуститься до -17С°. Вдень стовпчики термометрів будуть триматися на позначці в -6С°.

У Києві 4 березня погода також буде залишатися зимовою. Вдень і вночі українську столицю буде засипати снігом, з вітром до 12 м/с. Мороз в Києві вдень сягатиме -7С°, а вночі знову похолодає до -13С °.

При цьому синоптики попереджають, що на зміну двом попереднім в Україну рухається третій циклон, з яким снігопади в Україні стихнуть, а ось морози стануть міцніше.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні очікується сніжний апокаліпсис.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?