У центрі Донецька пролунав потужний вибух, є постраждалі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Донецька пролунав потужний вибух, є постраждалі: з'явилося відео

У центрі Донецька пролунав потужний вибух, є постраждалі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В окупованому Донецьку 3 березня сталася чергова НП - в центрі міста був підірваний автомобіль, внаслідок чого постраждала одна людина.

Відповідні фото і відео з місця інциденту в Донецьку були опубліковані на підконтрольних бойовикам "ДНР" ресурсах, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В "ЛНР" почалися масові збройні протистояння "ДНР" - ЗМІ

Преставники "ДНР" повідомили, що потужний вибух стався в Ворошиловському районі Донецька близько 14:00 за місцевим часом. Відзначається, що в результаті вибуху постраждали чотири автомобілі. Також вибуховою хвилею повибивало шибки в багатоповерховому житловому будинку, який розташований недалеко від місця події.

"Підрив був здійснений шляхом так званої цілеспрямованої "закладки " саморобного вибухового пристрою, попередньо - в одному з автомобілів", - повідомили в "силових стуктурах ДНР".

На місці вибуху працюють правоохоронці. Розглядається кримінальна версія події, а також причетність до вибуху "української диверсійно-розвідувальної групи".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше жителі Донецька висловили стурбованість гучними вибухами в місті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?