В МОН повідомили про закінчення "газових" канікул в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

В МОН повідомили про закінчення "газових" канікул в Україні

В МОН повідомили про закінчення "газових" канікул в Україні
Джерело:  online.ua

З 5 березня всі навчальні заклади України відновлюють роботу в звичайному режимі. У МОН на підставі рішення Кризового комітету Міністерства енергетики та вугільної промисловості України повідомили про завершення "газових" канікул.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

Читайте також: Порошенко зробив важливу заяву про ситуацію з газом в Україні

"Беручи до уваги рішення Кризового комітету, Міністерство освіти і науки України направило відповідного листа-роз'яснення всім вузам, а також місцевим органам самоврядування, у сфері управління яких перебувають інші навчальні заклади", - йдеться в повідомленні МОН.

Також в документі зазначено, що канікули в навчальних закладах України можуть бути продовжені з причин, які не мають відношення до ситуації з газопостачання. Наприклад, припинення навчання в школах і вишах може бути пов'язано з карантином, який до цих пір продовжують в деяких українських містах через епідемію грипу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Міністерство освіти і науки України запропонувало ввести "газові" канікули до 7 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?