У Росії жорстко відреагували на пропозицію Волкера ліквідувати "ЛДНР"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії жорстко відреагували на пропозицію Волкера ліквідувати "ЛДНР"

У Росії жорстко відреагували на пропозицію Волкера ліквідувати "ЛДНР"
Джерело:  online.ua

Москва заступилася за терористів "ЛДНР", яких запропонував ліквідувати спецпредставник Держдепу США Курт Волкер. У Росії заявили, що без так званих "ЛНР" і "ДНР" врегулювання конфлікту на Донбасі неможливо.

Про це написав на своїй сторінці в соцмережі представник Ради Федерації країни-агресора РФ Олексій Пушков, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Путін поступився в питанні введення миротворців на Донбас, але з умовою

"Спецпредставник США по зриву мінських угод Волкер вимагає ні багато, ні мало - ліквідувати "ЛНР" і "ДНР". Забув, видно, що вони - частина мінських угод. І без їх згоди ніяких миротворців в Донбасі не буде. При такому підході перспектива місії Волкера прагне до нуля", - жорстко відреагував Пушков на" ліквідацію ЛДНР ".

Слід відзначити, що в своїй заяві о ліквідаціі "ЛДНР" Курт Волкер підкреслював, що ці псевдореспублікі були створені Москвою для прикриття російської участі в конфлікті на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ЄС виступили з пропозицією частково зняти санкції з РФ в обмін на введення миротворців на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?