СБУ виявила нові докази російської присутності на Донбасі: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ виявила нові докази російської присутності на Донбасі: опубліковані фото

СБУ виявила нові докази російської присутності на Донбасі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Співробітники контррозвідки СБУ виявили в зоні АТО дві схованки з російською зброєю і боєприпасами. Арсенали із забороненою зброєю і мінами російського виробництва були виявлені в Бахмутському районі Донецької області і в районі Волновахи.

Відповідні фото були опубліковані на сайті СБУ, передає ONLINE.UA.

Читайте також: На Донбас прибув незвичайний гуманітарний вантаж з Росії - розвідка

У повідомленні зазначено, що з підземної схованки була вилучена протипіхотна міна ПМН-2 російського виробництва. Також правоохоронці виявили понад тисячу патронів калібру 5,45 мм, більше десяти гранат Ф-1 і РГД-5, автомат Калашникова АКСУ-74 та близько ста патронів до нього.

В СБУ додали, що протягом лютого 2018 року в зоні АТО було виявлено дев'ять схованок зі зброєю, з яких було вилучено близько ста гранат, не менше 80 мін, понад 3,5 тисячі набоїв різного калібру, тротилові шашки, п'ять одиниць стрілецької зброї та близько трьохсот великокаліберних пострілів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ГПУ знайшла нові докази фінансування бойовиків Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?