У Росії потрапив в реанімацію відомий рок-музикант, який підтримує Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії потрапив в реанімацію відомий рок-музикант, який підтримує Україну

У Росії потрапив в реанімацію відомий рок-музикант, який підтримує Україну

У Санкт-Петербурзі 3 березня потрапив в реанімацію фронтмен групи "Акваріум" Борис Гребенщіков. 64-річний рок-музикант був екстрено госпіталізований в критичному стані.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "КП".

Читайте також: Легендарний російський рокер зіграв вуличний концерт в Полтаві: з'явилися фото і відео

Директор "Акваріума" Максим Ланде підтвердив джерелу, що Гребенщиков потрапив до лікарні. Він не став уточнювати причину госпіталізації музиканта, відзначивши, що на даний момент Борис знаходиться в палаті інтенсивної терапії.

За даними російських ЗМІ, причиною госпіталізації Гребенщикова стало запалення легенів. Є також інформація, що у музиканта виникли проблеми з серцем після проведеного раніше шунтування.

Слід додати, що раніше Борис Гребенщиков потрапив в "чорний список" неблагонадійних артистів в Росії за свою проукраїнську позицію. Легенда російського року виступає в підтримку українських політв'язнів в РФ, а також різко висловлюється про російську владу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у легендарного рокера почалися проблеми з концертами в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?