В Україну заходить весняне тепло: синоптики зробили обнадійливий прогноз
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну заходить весняне тепло: синоптики зробили обнадійливий прогноз

В Україну заходить весняне тепло: синоптики зробили обнадійливий прогноз
Джерело:  online.ua

Циклон, який огорнув Україну снігопадами і морозами, вже покинув територію країни, завдяки чому вже в середині наступного тижня почнеться потепління. У понеділок, 5 березня, і у вівторок, 6 березня, по всій території країни ще будуть стояти пекучі морози до -19С°, а вже з середи, 7 березня, встановиться плюсова температура.

Такий прогноз зробила народний синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Морози та снігопади: з'явився новий невтішний прогноз синоптиків

За даними синоптика, люта зима в Україні триватиме ще кілька днів. 5 березня до всієї території країни вночі ще будуть морози до-15С °. Вдень 6 березня на заході країни пройдуть опади з мокрим снігом, але при цьому стовпчики термометрів піднімуться до + 3С°.

Погода в Україні 5 березня

У Києві погода в понеділок і у вівторок, 5 і 6 березня, буде сухою, але морозною. Вночі ще буде холоднішати до -11С°, а вдень стовпчики термометрів підніматимуться до -3С°.

Погода в Україні 6 березня

У середу, 7 березня, по-справжньому зимовою погода буде залишатися тільки в північних і східних областях. На всій іншій території України вдень потеплішає до + 6С°.

Погода в Україні 7 березня

"І далі. Вдень - тільки вдень 6 березня - почне боязко теплішати, 7-го березня виліземо з морозу вже впевненіше, хоча і з опадами, а далі - вже по-людськи буде тепло", - обнадіяла Діденко українців.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні очікується сніжний апокаліпсис.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?