Оскар 2018: номінанти престижної кінопремії і прогнози букмекерів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оскар 2018: номінанти престижної кінопремії і прогнози букмекерів

Оскар 2018: номінанти престижної кінопремії і прогнози букмекерів
Джерело:  online.ua

4 березня в Лос-Анджелесі відбудеться ювілейна 90-а церемонія вручення кінопремії "Оскар". У 2018 року номінантами в категорії "Кращий фільм" стали дев'ять картин, у трьох з яких, за прогнозами букмекерів, є всі шанси отримати престижну статуетку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт премії.

Читайте також: Названі всі переможці кінопремії "Оскар-2017"

У шорт-листі "Оскара-2018" заявлено 24 номінації, переможці яких вже визначені членами Американської кіноакадемії, але оголошені вони будуть тільки на урочистій церемонії. За звання "Кращий фільм" боротимуться наступні картини: "Темні часи", "Дюнкерк", "Геть", "Леді Берд", "Примарна нитка", "Секретне досьє", "Форма води", "Три білборда на кордоні Еббінга, Міссурі".

Номінант на "Оскар 2018" - фільм "Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі"

В цілому, найбільше номінацій на "Оскарі-2018" дісталося наступним фільмам: "Форма води" режисера Гільєрмо дель Торо отримала 13 номінацій, "Дюнкерк" Крістофера Нолана - 8 номінацій, "Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі" режисера Мартіна Макдонаха - 7 номінацій.

За прогнозами букмекерів стати переможцями "Оскара-2018" є великі шанси у трьох фільмів - "Три білборда на кордоні Еббінга, Міссурі", "Форма води" і "Леді Берд".

Номінант на "Оскар 2018" - Гарі Одлман

У номінації "Краща чоловіча роль" представлені п'ять акторів: Тімоті Шаламов, Деніел Калуя, Деніел Дей-Льюїс, Гарі Олдман і Дензел Вашингтон. Номінантками в категорії "Краща жіноча роль" стали - Саллі Хокінс, Френсіс МакДорманд, Марго Роббі, Меріл Стріп і Сірша Ронан.

 Номінантка на "Оскар 2018" - Френсіс МакДорманд

Кращим актором, за прогнозами букмекерів, може стати Гарі Олдман, а кращою актрисою - Френсіс МакДорманд.

Оскар 2018: ведучий і сцена

90-ту ювілейну церемонію вручення "Оскара-2018" випала честь вести коміку Джиммі Кіммелу. Він з'явиться на сцені престижної кінопремії другий рік поспіль - в 2017 році Кіммел також вів захід.

Оформленням сцени "Оскара" шостий рік поспіль займався дизайнер Дерек Маклейн. У 2018 році сцена буде по-сравжньому розкішною - її прикрашатимуть арка з 45 млн кристалів Swarovski, кришталеві люстри і величезний світлодіодний екран.

На 90-й церемонії "Оскара" актори також запланували провести акцію протесту проти вільного продажу зброї в США. Гості мають одягнути помаранчеві значки із зображенням прапора США.

Як повідомляв ONLINE.UA, в січні 2018 року в Лос-Анджелесі були оголошені переможці "Золотого глобуса".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?