Тільки на запрошення: жителі "ЛДНР" обурені обмеженнями на в'їзд в Росію
Категорія
Події
Дата публікації

Тільки на запрошення: жителі "ЛДНР" обурені обмеженнями на в'їзд в Росію

Тільки на запрошення: жителі "ЛДНР" обурені обмеженнями на в'їзд в Росію
Джерело:  online.ua

Жителі окупованого Донбасу масово стикаються з проблемами при в'їзді в Росію, куди їх стали пускати тільки при наявності "запрошення". Мешканці "ЛДНР" висловлюють масове обурення тим, що відбувається.

Обговорення нововведень на російському кордоні активно проводиться в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Читайте також: В "ДНР" в шоці від нового указу Захарченка

"Добрий день всім. Сьогодні отримала наступну інформацію, житель Дебальцеве, який зараз живе в Москві хотів зробити виїзд з Росії і в'їзд, йому на митниці сказали, що впустять назад тільки при наявності запрошення когось з Росії, а ми завтра збиралися їхати додому. Хто-небудь, що небудь чув про це?", - пишуть обурені мешканці "ДНР".

У коментарях до цього питання мешканці окупованого Донбасу пишуть, що найімовірніше Росія таким чином вирішила "пригальмувати" нелегалів, які без статусу проживають в РФ і кожні три місяці перетинають кордон для "оновлення міграційні карти".

"Вони мають право не впускати назад відповідно до закону 90/180 днів, можливо отримали регламент, щоб змусити платити податки нелегалів", "Швидше за все це пов'язано з виборами в РФ. Я так думаю, просто треба назвати до кого ви їдете, і назвати номер телефону . Але я не думаю, що вони будуть перевіряти ", - вважають жителі окупованого Донбасу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що жителі "ДНР" панікують через блокування мобільного зв'язку Vodafone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?