Як вибрати подарунок на 8 березня - оригінальні ідеї
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Як вибрати подарунок на 8 березня - оригінальні ідеї

Як вибрати подарунок на 8 березня - оригінальні ідеї
Джерело:  online.ua

Міжнародний жіночий день вважається одним з найяскравіших свят року, в яке чоловіки балують своїх коханих. Але крім рідних і близьких жінок, дружин, мам, бабусь, дочок, їм не можна ігнорувати і колег, які також чекають уваги 8 березня від чоловічої половини колективу.

Хочете дізнатися, як вибрати подарунки і що подарувати коханій жінці, мамі на 8 березня, бабусі, а також як правильно вибрати подарунок доньці, сестрі, дружині і коханій дівчині? ONLINE.UA зібрав кращі ідеї подарунків до Дня Жінок 2018, які допоможуть вам здивувати своїх коханих 8 березня.

Тематичні подарунки на 8 березня для мами

Вибрати подарунок для мами на 8 березня для будь-якого чоловіка найпростіше завдання - адже найрідніша жінка на світі буде рада будь-якому прояву уваги з боку сина. Поряд з квітами і цукерками порадувати маму в цей день можна побутовою технікою, про яку вона мріяла, або електронною книгою.

Відмінним подарунком для мами на 8 березня може стати оригінальний фотоальбом для сімейних знімків, квиток на концерт улюбленого співака або ж збірка творів улюбленого письменника.

Як вибрати подарунок на 8 березня: романтичні варіанти для дівчини

Радувати кохану дівчину на 8 березня вельми клопітне заняття. Але якщо вибирати подарунок з душею, то він обов'язково сподобається навіть самої примхливої дамі серця.

В головне жіноче свято здивувати дівчину можна за допомогою романтичної вечері, приготованої власними руками. Також безпрограшним варіантом подарунка на 8 березня для коханої можуть стати прикраси або новий гаджет.

Корисні презенти на 8 березня для бабусі

При виборі подарунка на 8 березня для бабусі важливо орієнтуватися на функціональність і корисність презенту. Якщо ваша бабуся захоплюється кулінарією, то відмінним варіантом для неї стануть кухонні набори або ж сучасна побутова техніка, наприклад, мультиварка.

Сучасну бабусю можна порадувати новинками косметичного або парфумерного ринку. Їм також припаде до душі теплий халат або хустка на голову.

Як вибрати подарунок на 8 березня: оригінальні набори для подруги

Подарунок для подруги на 8 березня краще всього вибирати з гумором. Це може бути чашка-хамелеон, яка змінює колір після попадання окропу, або букет з цукерок.

Якщо ваша подруга любить постійно спізнюватися або просипати вранці, то їй можна подарувати будильник, що "тікає". З включенням сигналу він віддаляється від ліжка, тому, щоб вимкнути будильник дівчині доведеться вибратися з-під ковдри.

Креативні подарунки на 8 березня для колег

Привітати колег на 8 березня також завдання не з простих. Тут важливо, щоб презент був приємним для співробітниць, але при цьому зберігав робочу дистанцію. Ідеальним варіантом для цього може стати незвичайне офісне приладдя - оригінальні щоденники, дизайнерські ручки, органайзери.

Подарунками на 8 березня для колег можуть бути і інші приємні жіночі дрібниці. Косметички, статуетки, скарбнички, дзеркальця - все це можна презентувати співробітницям в жіночий день. Головне, щоб подарунки були однаковими або рівноцінними для всіх колег.

Як вибрати подарунок на 8 березня: незвичайні варіанти для дочок

Дивувати маленьких принцес у 8 березня нелегке завдання для батьків. Серед варіантів подарунків на 8 березня для дочок є кілька безпрограшних ідей - нова іграшка або ж спільні розвага.

В якості іграшок для маленьких дочок можуть стати ляльки і все, що з ними пов'язано. Для дочок постарше у вигляді іграшок підійдуть новинки технологій - плеєр, бездротові навушники або новий смартфон.

Що подарувати вчительці на 8 березня: актуальні ідеї

Подарунки для вчителів і вихователів дитячих садків на 8 березня зазвичай носять колективний характер. В більшості випадків батьки класу або групи організовують фінансові збори, після чого придбають загальний подарунок від усіх.

Якщо ж ви бажаєте особисто порадувати улюблену вчительку на 8 березня, то в якості подарунка для неї відмінно підійде красивий блокнот, набір хороших ручок, функціональний органайзер, інтер'єрний сувенір (свічник, аромалампи, шкатулка).

Незалежно від того, кому ви обираєте подарунок на 8 березня, купувати їх варто перш за все з урахуванням інтересів жінок. Якщо ж ваш подарунок буде зроблений від душі, то його обов'язково оцінять дружини, дівчата, мами, бабусі, доньки та колеги.

Раніше ONLINE.UA писав, що можна подарувати коханій дівчині на 8 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?