Українські бійці показали захопленого в полон терориста РФ
Категорія
Події
Дата публікації

Українські бійці показали захопленого в полон терориста РФ

Українські бійці показали захопленого в полон терориста РФ
Джерело:  online.ua

На Донбасі українські військові захопили в полон терориста, який виявився громадянином РФ. У бойовика був виявлений російський паспорт і "тимчасове посвідчення особи ЛНР".

Фото взятого в полон терориста було опубліковано на сторінці 57-ї окремої мотопіхотної бригади в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Штаб АТО показав пораненого ворожого диверсанта, захопленого в полон

Повідомляється, що бойовиком виявився 47-річний Микола Покусаєв з села Яропольца Белгородської області. Він служив у складі незаконних збройних формувань "ЛНР" водієм-механіком.

"Таким чином, особовий склад бригади в черговий раз підтвердив свій високий професіоналізм і готовність виконувати покладені на нього завдання, а світовій спільноті в черговий раз показав, хто воює на боці незаконних формувань, і яка в Україні "громадянська війна", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше штаб АТО показав, як захопили в полон ворожого диверсанта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?