За ним доглядають: стало відомо, де знаходиться екс-ватажок "ЛНР" Плотницький
Категорія
Події
Дата публікації

За ним доглядають: стало відомо, де знаходиться екс-ватажок "ЛНР" Плотницький

За ним доглядають: стало відомо, де знаходиться екс-ватажок "ЛНР" Плотницький
Джерело:  apostrophe.ua

Екс-ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький після втечі з окупованого Луганська проживає в Москві, але не має повної свободи пересування. Його дійсно на кілька тижнів затримували спецслужби РФ, але після допитів випустили на свободу.

Про це розповіли джерела з "ради міністрів ЛНР" в інтерв'ю "Апострофу", передає ONLINE.UA.

Читайте також: Арешт екс-ватажка "ЛНР" Плотницького в Росії: з'явилися подробиці

"Сьогодні Ігор Венедиктович перебуває в Москві. Він не заарештований, але за ним "доглядають". Так, він не має повної свободи пересування, а саме не може покинути російську столицю, проте, в діях в її межах не обмежений", - йдеться в повідомленні джерела.

Стверджується, що на сьогоднішній день Плотницькому нічого не загрожує, тому що він знаходиться під прикриттям помічника президента РФ Владислава Суркова. Колишні соратники екс-ватажка "ЛНР" впевнені, що йому не варто побоюватися ліквідації, так як він вміє "зберігати чужі секрети".

Відзначається, що перебуваючи в Москві, Плотницький продовжує стежити за ситуацією в Луганську. Він тримає зв'язок з "чиновниками ЛНР". Більш того, в окупованому Луганську також не виключають, що Плотницький може повернутися на свій так званий пост, що турбує нинішнє "керівництво ЛНР".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що екс-ватажок "ЛНР" Плотницький знаходиться в СІЗО Санкт-Петербурга.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?