В ОБСЄ обурені жахливим станом моста в Станиці Луганській: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

В ОБСЄ обурені жахливим станом моста в Станиці Луганській: опубліковані фото

В ОБСЄ обурені жахливим станом моста в Станиці Луганській: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Міст у Станиці Луганській, по якому щодня проходять не менше шести тисяч чоловік, як і раніше знаходиться в жахливому стані. Спостерігачі ОБСЄ обурені ситуацією, так як по переходу практично неможливо нормально пересуватися.

Відповідні фото були опубліковані на сторінці СММ ОБСЄ в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: "Серце кров'ю обливається": мережа потрясли жахливі фото з КПП "Станиця Луганська"

У повідомленні нагадується, що міст у Станиці Луганській був відремонтований в грудні 2017 року за сприяння СММ ОБСЄ. З тих пір стан його конструкцій істотно погіршився, а з огляду на мороз, сніг та ожеледь переміщатися по мосту стало вкрай небезпечно.

В ОБСЄ наголосили, що особливо небезпека представляється для літніх людей і людей з інвалідністю, які регулярно виїжджають з окупованої Луганській області на підконтрольні Україні території за соціальною допомогою.

"Просто страшно, страшно йти, люди падають, плачуть. Але у багатьох немає виходу: хто працює в Станиці, хто за пенсіями і продуктами, хто до родичів в Сєвєродонецьк",- коментують ситуацію жителі Луганська.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі КПВВ переходять на новий графік роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?